събота, 21 януари 2012 г.

Относно парфюма на Сели

Официалният уебсайт на Мис парфюм Гомес, selenagomezperfumes.com бяха затворени всички анкети на глас, и има информация за началната дата на издаване и аромат на продукта. Научаваме, че парфюма ще има миризма на малини във връзка с лилаво фрезия и ванилия. В допълнение, всеки фен, който изберете перфектната комбинация от аромати за парфюча на Селена, получени по електронна поща съобщение от звездата:

Здравей мила! Благодаря ви за вашето участие в подпомагането да създам нов парфюм! Като  избра малина, фрезия лилаво като и ванилия като " Base Забележка". Много съм развълнуван да споделят нови аромата от всеки един от вас. Моля, бъдете с нас за повече информация относно освобождаването на парфюми, на разположение в магазините на Macy е това май, а след рекламата 10 късметлии хора, които ще летят до Ню Йорк да ми помогне да взема окончателно решение. Още веднъж, благодаря ви за вашата помощ!

Както беше споменато в едно електронна поща, министър-председателя на парфюм ще се появи през май тази година, съхранява Мейси е!

Няма коментари:

Публикуване на коментар